ONDO (G) C2 – ODO C1 (8-9)

Pfffffff

Wat een wedstrijd was dit! Jakomijn en ik mochten jullie coachen, aangezien jullie eigen coaches elders zelf moesten spelen. Vooraf hadden we tips & tricks doorgekregen van hen, en bij de bespreking vooraf werd gehamerd op die punten, maar ook dat dit dé wedstrijden zijn waarvoor je het doet en….heb plezier!

Al snel bleek dat ONDO er vol in ging en ook het fysieke niet schuwde. Ze namen direct de leiding in het scoren, een beeld dat eigenlijk de hele wedstrijd bleef. Het lukte jullie wel om mee te scoren maar vaak werden er net iets teveel foutjes gemaakt en konden jullie de gretigheid en brutaliteit van ONDO niet matchen.

Ook na enige omzettingen in het begin van de 2e helft leek de tegenstander controle te houden en bij de 8-5 tussenstand halverwege de 2e helft leek de wedstrijd gelopen. Maar… jullie rechtten de rug en knokten door en wisten de belangrijke aansluit treffer 8-6 te produceren.. ONDO werd een beetje nerveus en jullie denderden door met meer vertrouwen en wisten op 8-8 te komen vlak voor tijd. Een gelijkspel was gezien het wedstrijd verloop al een mooi punt maar… de goed leidende scheidsrechter gaf ons nog een stip en coole kikker Tess wist deze strafworp te benutten (zelfs na de time-out van ONDO) en zo was een 8-9 voorsprong een feit.. ONDO mocht uitnemen en miste nog een grote kans 😅 en toen floot de scheidsrechter af!

Een gigantische ontlading bij spelers coaches en publiek, fantastisch om mee te maken.

Gefeliciteerd met jullie overwinning, wij waren er heel graag bij!

Dana en Brent fijn dat jullie er ook bij waren!