Een goed begin in het halve werk…

Het is weer zondag en de tweede competitiezaterdag van het nieuwe jaar is een feit. Een succesvolle voor ODO want de cijfers op de website kleuren voornamelijk groen. Ook ODO 1 won zaterdag thuis, onder aanmoediging van de kangoeroes, met 18-11 van Twist. Dat smaakt naar meer…

RTC

Deze week start de voorselectie van de talententeams van het Regionaal Training Centrum West/Den Haag. En daar doen ook een aantal veelbelovende ODO jeugdspelers aan mee! Zij spelen twee selectiewedstrijden met andere talenten uit de regio, waarna er half februari acht dames en acht heren gekozen worden om een jaar lang elke twee weken met elkaar te trainen en enkele toernooien met teams uit andere regio’s te spelen.

Als bestuur zijn we trots op onze talenten en zien de voorselecties als een teken dat de jeugdopleiding van ODO zijn vruchten afwerpt. We wensen de deelnemers heel veel succes en hopen dat jullie genieten van deze bijzondere ervaring.

Potgrondactie

Hoewel het pas januari is en de temperaturen, voor zover we het kunnen voorzien, de komende weken nog echt wel winters zijn, zitten er al knoppen aan de bomen en steken de vroege voorjaarsbloeiers hun kopje boven de grond. Dat zorgt voor lentekriebels en de voorbereiding van onze jaarlijkse potgrondactie!

De planning is inmiddels bekend en delen we graag al met je, want vele handen maken licht werk! Begin februari gaan we in Maasland en in Maassluis flyeren om de potgrondactie onder de aandacht te brengen. Daarvoor zoeken we enthousiaste helpende handen die wat folders willen bezorgen.

De levering van de zakken potgrond doen we in het weekend van 17 en 18 maart. Fijn als sterke vaders, ooms en broers deze data alvast in hun agenda zetten. We kunnen alle hulp goed gebruiken. Het gaat om een tijdvak van 2,5 uur tussen 9:00 en 13:30 uur, dus dat is een kleine moeite, waar ODO veel plezier van heeft!

Wil jij helpen flyeren of bezorgen? Mail dan naar potgrond of stuur een appje naar 06 -14645544 (Pien van der Meer).

Wedstrijdsverslagen, foto’s en filmpjes

Om vrienden, vriendinnen, ouders, opa’s en oma’s een impressie te geven van de sportiviteit en gezelligheid in en rond het korfbalveld vinden we het leuk om wedstrijdverslagen, (actie)foto’s en filmpjes te ontvangen. Dat kan via een DM op onze socials of per mail naar communicatie.

Een fijne week namens het bestuur,
Danielle Nicolaas