Weidevogels E4 – ODO E4 (6-3)

Vandaag helaas zonder Niels (ziek, maar had nog wel goede tip voor het team – heb vertrouwen in elkaar) en met Roan als extra speler vertrokken we naar Bleiswijk. Weidevogels E4 had alle wedstrijden ruim gewonnen, dus ik was zeer benieuwd…

Eigenlijk hebben jullie over de hele wedstrijd gelijkwaardig tegenstand geboden alleen kwamen we in de eerste helft niet echt aan kansen toe. Weidevogels kreeg er wel een paar maar scoorde er niet veel uit. In de 2e helft kregen we meer kansen en kwamen we ook tot scoren. De mooiste was van Tessa: een echte doorloopbal, prachtig aangegeven door Luuk. Er waren momenten dat ik dacht dat we zelfs nog dichterbij zouden kunnen komaan de eind uitslag 6-3, maar dat lukte net niet. Goed gedaan allemaal en Roan fijn dat je mee wilde!

 

Een dikke pluim ook voor de scheidsrechter:

Christa werd van de tribune geplukt om de wedstrijd te fluiten.. en dat deed ze met verve!👍

 

tot dinsdag op de training!

 

Rob