Oefenen oefenen oefenen

Afgelopen donderdag speelde ODO 1 (met 1 zaaltraining in de benen) al in het kader van de Haagse Korfbaldagen tegen het Haagse DUNAS, en won verdiend met 17-20; zaterdagavond volgde de 2e poulewedstrijd tegen het Rotterdamse WION, en ook hier trok ODO aan het langste eind, dit keer met 17-14. Tijdens de wedstrijd in sporthal Zuidhaghe was er een gezellige sfeer met circa 25 (!) ODO supporters. Heel erg leuk dat er zoveel kwamen aanmoedigen, en ook na de wedstrijd was het gezelligheid troef. Komende Donderdag speelt ODO om 20 uur de halve finale. De tegenstander (en locatie) is afhankelijk van de laatste poulewedstrijd die a.s. Dinsdag wordt verspeeld. Houd de website in de gaten! Mocht ODO ook de halve finale winnen dan is Zaterdag 19 November om 15.15 uur de finale in de Steenwijkhal te Den Haag.

Verder was het zaterdag een lange dag met veel thuisoefenwedstrijden in de Hofstede (met ook weer veel ouders als publiek, hartstikke leuk!) en ook enkele uitwedstrijden. Helaas moest de tegenstander van de D2 zich afmelden i.v.m. ziekte. En was het voor de ODO secretariaten toch nog alle hens aan dek om alle teams compleet in het veld te krijgen. Dankzij extra invallers, soms ook door de eigen wedstrijd te laten schieten is dit gelukt, dank daarvoor! Bij de meeste wedstrijden was de weerstand gelijkwaardig, helaas niet bij elk team. Graag ook nog extra aandacht voor de fluitisten van de wedstrijden – deze worden aangewezen en we rekenen op jullie aanwezigheid! Mocht je verhinderd zijn zorg dan zelf voor vervanging en laat dat weten aan scheidsrechter aanwijzer Erik Passchier, die wekelijks veel tijd en energie stopt in de aanwijzingen!

De E en F teams en Kangoeroes genoten van de intocht van Sinterklaas in Maassluis, onder een stralende November zon. wat een FEEST!

Komende week speelt ODO B1 op Donderdag 17 November 19.30 uur wederom een oefenwedstrijd tegen een wedstrijd klasse team (Dijkvogels) en op Zaterdag 19 November volgt dan de 2e grote ronde met oefenwedstrijden thuis en uit. Komt dat zien !

 

Veel plezier en succes toegewenst,

Namens de TC, Rob van der Hak