Van het bestuur – Voorbereidingen zaalseizoen

Deze afgelopen en komende zaterdag hebben we nog gewone oefenwedstrijden, maar vanaf 26 november start weer het langverwachte zaalseizoen. Het blijft bijzonder om te realiseren dat we pas het laatste volledige zaalseizoen in 2018/2019 hebben mogen meemaken. Seizoen 2019/2020 was immers halverwege afgebroken door corona en het jaar daarop ook. Het lijkt er allemaal op dat we de gewone organisatie op kunnen zetten en gewoon eens een normaal jaar kunnen draaien! Inclusief Sinterklaas (22 november) die weer op bezoek bij  ons komt, de Welvreugddag en het Oliebollentoernooi in de kerstvakantie (29 december) en andere leuke activiteiten voor de jeugd.

De voorbereidingen voor het zaalseizoen liggen voornamelijk bij de Technische Commissie die alle wedstrijden indeelt en de zaalruimtes regelt voor de trainingen. Er zijn ook nog andere zaken die geregeld worden zoals het schema voor de zaalwachten. Het schema hiervoor is al gemaakt en zal in een aparte mededeling op de website/nieuwsbrief t.z.t. worden toegelicht. De omroepers voor de wedstrijden van het eerste zijn ook al geboekt (Jaap, Addy en Loes).

En dan rest ons alleen het uitproberen van de zaalakoestiek met onze nieuwe geluidsinstallatie! Makkelijker te installeren dan de oude installatie en met een altijd werkende microfoon. Zaterdag 26 november wordt het weer knallen in de Hofstede!

Het bestuur (Barbara, Daniëlle, Erik, Laura, Rob en Marjan)