Save the date: Het legendarische ODO oliebollentoernooi – Donderdag 29 December 2022

We hebben het al eerder vermeld en ja het is natuurlijk nog lang geen Kerst – maarrrrrrr….. het komt stilletjes toch wel dichterbij:

op donderdag 29 December vanaf 17.00 in de middag wordt het ODO oliebollentoernooi gehouden! Dit toernooi, voor alle ODO senior- en aspiranten B leden, oud leden, trainers/coaches, ouders van, ODO vrienden en betrokkenen wordt gespeeld op pupillen velden met teams van 4 spelers in het veld (vaak bestaat een team dan uit 6-7 spelers) en het belooft nu al weer een gezellig festijn te worden met een lekkere maaltijd voor groot en klein, en natuurlijk zullen de traditionele oliebollen en appelflappen en kerstmuziek niet ontbreken!

Noteer de datum alvast en spread the word….!

Vanaf eind November/begin December kan er ingeschreven worden door teams/individuele spelers….. houd de website in de gaten!!!

 

Met wie ga jij een team vormen??

 

namens het organisatie comité

Frits, Erna, Pien, Margreet en Rob