Van het bestuur: Herfstvakantie!

Bijna alle wedstrijden van de veldcompetitie zijn gespeeld en het is herfstvakantie! Voor de jeugd een weekje om bij te komen van de eerste weken van het nieuwe schooljaar en te wennen aan het veranderende weer en minder zonuren in de dag. Maar ook de transitie van veld naar zaal. Met voor de meeste jeugdteams nog 1 buitentraining op de planning, gaan we daarna (per 1 november) de zaal in!

Zichtbaar op de fiets
Fietsen van en naar de training is lekker sportief, en moedigen we als bestuur zeker aan. Maar nu het eerder donker wordt, roepen we kids en hun ouders op om het reflecterende hesje uit de kast te trekken en te zorgen dat automobilisten de ODO-jeugd niet over het hoofd kan zien! Kinderen die geen hesje hebben, kunnen dit aangeven bij hun trainer. en oudere kinderen die de hesjes niet meer aantrekken, kunnen ze bij de trainer inleveren.

Club Support
De stemmen zijn geteld en we mogen dankzij jullie steun een mooi bedrag van €2087,99 op onze rekening verwachten.

Bestel niks zonder Sponsorkliks!
En als we het dan toch hebben over gratis geld: Die nieuwe (zaal)schoenen, een warme winterjas, een weekendje weg en de decembercadeaus… Bij bijna alle online aankopen kun je ODO gratis en voor niets een beetje sponsoren. En omdat alle beetjes helpen, maar ook omdat we het zelf nog regelmatig vergeten, herinneren we je er graag weer even aan! Wanneer je bestelt via deze link, krijgt ODO gratis en voor niets een klein bedrag gesponsord door de webwinkel!

Algemene Leden Vergadering
Op maandag 31 oktober 2022 is de Algemene Ledenvergadering van ODO daarin blikken we terug op het afgelopen seizoen en bespreken we de jaarcijfers. Ook kijken we naar de toekomst van ODO. Iedereen (leden / ouders van leden) is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en mee te denken. De koffie/thee staat om 20:00 uur aan de Baanderheer voor je klaar.

Graag tot dan!

Namens het ODO bestuur
Danielle Nicolaas