Van het bestuur…van de regen in de drup naar zonneschijn?

Op zaterdag werden dan echt de laatste veldwedstrijden gespeeld, voor de seniorenteams uitkomend in de wedstrijdsport. Met eigenlijk gewoon lekker zomerweer was het goed toeven langs de lijnen. Binnen de lijnen scheen de zon wat minder: de selectie deed slechte zaken door de punten in Leiden te laten waar vooraf toch op meer werd gehoopt. ODO 2 verspeelde de winstkansen door een mindere fase in de 2e helft, en ODO 1 was na de mooie overwinning van vorige week onherkenbaar en onmachtig en moest het eigenlijk de hele wedstrijd afleggen tegen een gretig en goed spelend De Danaïden. Beide sterk gewijzigde teams (t.o.v. vorig seizoen) bivakkeren nu in de middenmoot en zullen de zaalperiode gaan benutten om meer naar elkaar toe te groeien en stabieler te presteren. Een lastig proces wat onderweg ‘drup’ oplevert en uiteindelijk zonneschijn zal geven!

ODO 3 bond concurrent Valto aan de zegekar en nestelde zich vaster op plek nr. 2.  Het leuke en enthousiaste ODO 4 tenslotte kon koploper Vitesse lang bijbenen maar moest op het eind toch toegeven. We maken ons dus op voor een nieuw zaalseizoen in de vertrouwde De Hofstede, in de komende weken starten de zaaltrainingen alweer en oefenen we op de zaterdagen erna onderling met de jeugd en met de meeste teams tegen andere verenigingen. Verder doet ODO 1 mee met de Haagsche Korfbaldagen; de competitie begint op 26 November.

 

Maandag 31 Oktober is de Algemene Leden Vergadering (ALV).  Allerhande onderwerpen zoals de financiën, bestuur beslissingen over korfbal en de kantine en ook de toekomst van ODO komen aan bod. En meer. Alle ODO leden, ouders van leden zijn van harte welkom.. Nieuwsgierig? We zien jullie graag verschijnen! In de ODO kantine, aanvang 20 uur.

 

Namens het bestuur

Rob van der Hak