ODO Bootcamp – Ook in de herfst en winter

Het is inmiddels een vertrouwd beeld op onze accommodatie aan de Baanderheer. Onder deskundige begeleiding van Fit Industries zijn zo’n vijftien sporters iedere donderdagavond een uurtje lekker bezig om fit, sterk, soepel, strak te blijven. En dat zonder ballen, palen en korven. Dan gaat het natuurlijk over de ODO Bootcamp.

Ook in de herfst  gaat de ODO Bootcamp gewoon door!
Ook nu de korfballers eind van de maand weer de warme zaal opzoeken blijft de Bootcamp lekker buiten. Wel zullen we vaker op het droge kunstgras te vinden zijn in plaats van het natuurgras. Gewoon op donderdag en gewoon om 19:30.

Onderdeel van je korfbal lidmaatschap
De ODO Bootcamp is onderdeel van het senioren lidmaatschap. En daarmee is het voor de senioren een goede aanvulling op het lidmaatschap. Of je het nu een keertje wilt proberen, af-en-toe komt meedoen of trouw iedere week in weer en wind. Eigenlijk een soort premium aanbod 😉 Aanmelden is niet nodig en dus geen extra kosten.

Keertje proberen kan altijd
Ook als je nog geen ODO lid bent is het is altijd mogelijk één of twee keer vrijblijvend mee te doen met de ODO Bootcamp. Hierna kan je bepalen of je doorgaat met de ODO Bootcamp. En of je per maand of per jaar wilt betalen. Kom gewoon een keertje langs.

Kijk hier voor meer informatie over de ODO Bootcamp