Namens het bestuur: Kampioenen!

Afgelopen zaterdag zijn er maar liefst 5 teams als kampioenen gehuldigd. De F1, E1, E3, C1 en B1 zijn allemaal kampioen geworden in de eerste helft van de veldcompetitie. Klasse hoor. Allemaal ontzettend gefeliciteerd.

ODO 1 speelde wederom een thuiswedstrijd aan de Baanderheer. Het werd een zinderende wedstrijd en een prachtige overwinning van 13-9 op Rapid 1 uit Haarlem. Ik sta niet wekelijks als toeschouwer langs de lijn bij de wedstrijden van ODO 1, maar zaterdag had ik er zeker geen spijt van. Een leuke wedstrijd om te kijken en mooi dat de winst voor ODO was. Stiekem werd ik ook een beetje in de beslag genomen door de fantastische aanmoediging van het team van de week, de F-jes. Met mooi geschminkte gezichtjes sloegen zij met veel enthousiasme op de trommel en werd er gezongen, geklapt en geroepen. Het blijft een prachtig gezicht, iets om te koesteren.

Pannenkoeken
Het was de laatste thuiswedstrijd voor ODO op het veld dit najaar dus voorlopig ook de laatste maaltijd bij ODO. Dit keer werd de maaltijd mede mogelijk gemaakt door Het Sonnetje Pannenkoeken & Zo. Dank voor jullie bijdrage. De spek, appel en naturel pannenkoeken vielen in de smaak. 50 personen aten gezellig mee. Na het door de maaltijdcommissie verzorgde toetje en een koffie of thee, ging iedereen weer langzaam huiswaarts.

Laatste veldwedstrijden van het jaar
Zaterdag 22 en zaterdag 29 oktober worden door diverse teams nog de laatste veldwedstrijden gespeeld en in de tussentijd worden de voorbereidingen voor het zaalseizoen alweer opgestart. Dank aan alle coaches, trainers, scheidsrechters en alle andere vrijwilligers die het veldseizoen mede tot een succes gemaakt hebben.

ALV
Tot slot nog een herinnering. Op maandag 31 oktober 2022 vindt de Algemene Ledenvergadering van ODO plaats aan de Baanderheer om 20.00, waarin we zullen terugblikken op het afgelopen seizoen en de jaarcijfers zullen bespreken. Tevens zullen we naar de toekomst van ODO kijken. Iedereen (leden / ouders van leden) is van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. De koffie/thee staat klaar.

Namens het ODO bestuur

Laura van der Vaart