• Niet gecategoriseerd

Jouw stem is goud waard!

ODO financieel steunen zonder dat het je een cent kost!  Je hoeft als Rabo klant tussen 5 en 27 september alleen maar in de regio Westland op ODO te stemmen! 

ODO is de plek waar wekelijks ruim 300 leden, ouders, verzorgers en vrienden elkaar ontmoeten. Voor een sportief spelletje korfbal of een bootcamp lesje, een lekker kopje thee of een (alcoholvrij) biertje. Onze Maaslandse korfbalclub is een plek waar je gezien wordt en waar we iedere training en wedstrijd samen leren en groeien.

 

Kunnen we ook rekenen op jouw stem?
Jouw stem is goud waard en zorgt jaarlijks voor een fijne bijdrage van de Rabobank. Die bijdrage gebruiken we om ons clubhuis en materialen up to date te houden en helpt ons om grote uitgaven aan items die het korfballen nóg een beetje leuker en gemakkelijker maken, te realiseren. Dit jaar staat een nieuwe geluidsinstallatie en een zonnebrand dispenser op de wensenlijst.

Stem dus voor 27 september 2022 op ODO bij Rabo Clubsupport via jouw Rabo bankieren app of www.rabobank.nl/clubsupport. Hier vind je ook alle informatie over hoe je kunt stemmen via de Rabo bankieren app.

Dank je wel voor je stem!