ODO E4 – OZC E2 (0-7)

Tja, en dan is het ineens koud en soms heel erg nat door de best wel harde regen….We begonnen nog optimistisch aan de wedstrijd, waarbij Niels niet helemaal fit was maar wel heel graag wilde spelen, bikkel! Maar het bleek al snel dat we het met deze weeromstandigheden moeilijker hadden om de bal goed naar elkaar te krijgen en de concentratie was af en toe ver te zoeken. zo gebeurde het vaak dat de tegenstanders vrij kwamen onder de korf en ook vrij konden schieten. Hadden wij dan helemaal geen kansen? Jawel hoor, en eigenlijk viel dat helemaal niet tegen! Alleen…….ze gingen er maar niet in en dat was toch wel leuk geweest als beloning voor jullie! uiteindelijk viel de uitslag wel erg groot uit en dat is iets vertekend.

Het weer zal wel vaker wat minder goed worden, dus het is belangrijk dat jullie goed warm aangekleed zijn en in ieder geval een shirt met lange mouwen dragen in de wedstrijd!! en niet getreurd, volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen!!

 

Tot op de training,

Rob