Van het bestuur: Start veldcompetitie

Afgelopen zaterdag was het zover. Het nieuwe veldseizoen werd officieel geopend met veel spannende wedstrijden. Een goed begin waarbij ODO meer won dan verloor, en waar we ook bij de potten die we niet wonnen goed aan onze tegenstanders gewaagd waren. ODO 1 en 2 speelden thuis tegen KZ Danaïden en werden aangemoedigd door het Team van de week. Dat geeft onze korfbaltoppers altijd een extra boost en de wedstrijden resulteerden dan ook beiden in een overwinning. Ook de tegenstander zorgde voor nog wat extra sensatie. Een heer van Danaïden moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht na een vervelende schouderblessure.

Annuleren maaltijd
Helaas werd deze zonnige zaterdag niet afgesloten met een maaltijd. Door een gebrek aan aanmeldingen heeft de organisatie op vrijdagmiddag besloten om de pokebowl van het menu te schrappen. Jammer vinden wij als bestuur, want we houden de traditie graag in stand om na de thuiswedstrijden van het eerste met elkaar te eten. Een moment om bij te praten, verbinding te houden en ook het sociale aspect van sport met elkaar levend te houden. We vertrouwen er dan ook op dat 24 september, 8 oktober en 15 oktober wel bij iedereen in de agenda staat, want de maaltijdcommissie kijkt er naar uit jullie te verrassen met een lekkere maaltijd.

Rabo Clubsupport
Voor iedereen die nog niet heeft gestemd op de mooie Maaslandse verenigingen: het kan nog tot 27 september! Dus heb jij een rekening bij de Rabobank? Doe dan mee met Rabo Clubsupport. Een leuke actie van de Rabobank waarbij jouw stem geld waard is. Geld dat ODO goed kan gebruiken om onze mooie vereniging en clubhuis nóg mooier, gezonder en duurzamer te maken. Je kan stemmen via jouw Rabo bankieren app of www.rabobank.nl/clubsupport. Alvast bedankt!

Foto’s sporlink
Tot 9 september kon je jouw profielfoto in de KNKV app wijzigen. Belangrijk omdat de scheidsrechter dan voor de wedstrijd kan checken of alle (rechtmatige) spelers van het team in het veld staan. Het wijzigen ging echter niet zonder slag of stoot. Door een storing in het Sportlink systeem werd de app niet goed bijgewerkt waardoor de nieuwe foto een aantal dagen niet werd getoond. We hopen dat het uiteindelijk toch bij iedereen is gelukt. Zo niet, in het voorjaar komt er weer een moment dat het systeem word opengezet. We houden je op de hoogte wanneer dat is.

Bekijk alle foto’s van de fotoshoot!

Namens het bestuur een hele goede week gewenst!

Danielle Nicolaas