Van het bestuur: Wie heeft de sleutel?

Er zijn bij ODO van die vastgeroeste patronen die al jaren zo worden uitgevoerd en eigenlijk altijd wel goed gaan. Zo is dat ook met het ophalen en wegbrengen van het geld voor de kassa en de sleutels voor het openen en afsluiten (geld en sleutels zitten altijd bij elkaar in de rode zak). Deze zondag constateerden wij dat de sleutels ontbraken. Er is veel nagevraagd, gebeld en gezocht, maar de sleutels van ODO (in een klein zwart etuitje) zijn helaas nog niet terecht.

Als iemand de sleutels gezien heeft of weet wie deze per ongeluk meegenomen heeft, wil diegene zich dan melden bij onze secretaris, Erik Passchier ( secretaris). Mocht je de sleutels bij ODO nog ergens tegenkomen dan hopen wij het ook z.s.m. te horen. Dank allemaal alvast voor het meedenken / meezoeken.

Zaterdagmiddag rituelen
Volgende week begint voor alle teams de competitie en daar kijken we naar uit. Bijna alle teams hebben inmiddels één of meer oefenwedstrijden gespeeld en op de trainingsavonden is het ook weer gezellig druk aan de Baanderheer. ODO 1 en 2 spelen aanstaande zaterdag gelijk hun eerste thuiswedstrijd en traditiegetrouw betekent dat “maaltijd bij ODO”.

Om 14:30 start ODO 2 tegen KZ Danaïden 2 en vervolgens speelt om 16:00 ODO 1 tegen KZ Danaïden 1. Na afloop van deze wedstrijd worden er o.a. Hawaïaanse hapjes en Pokébowl geserveerd. Heb je je nog niet ingeschreven voor deze maaltijd, doe dit dan voor vrijdagmiddag 9 september 13:00 via https://www.odomaasland.nl/2022/09/04/aloha-schrijf-je-in-voor-de-maaltijd

Steun de leukste club van Maasland
In deze tijd van forse inflatie en hoge gasprijzen staan ook bij ODO de financiën onder druk. Iedere extra financiële bijdrage is welkom. Daarom wil ik jullie graag attent maken op de Rabobank Clubsupport campagne die morgen, maandag 5 september van start gaat. Iedereen verdient een club, maar welke club verdient jouw stem? Via de clubsupport campagne steunt Rabobank jouw club met een bedrag dat afhankelijk is van het aantal stemmen dat de club ontvangt.

En wie wil dan niet de leukste club van Maasland steunen? ODO spaart dit jaar voor een bijdrage aan de nieuwe geluidsinstallatie (die we inmiddels al hebben aangeschaft) en overige nieuwe korfbalmaterialen (zoals ballen).

Dit zijn de voorwaarden om te kunnen stemmen:

  • Je moet lid zijn van de Rabobank (dat ben je als je een rekening bij Rabobank hebt)
  • Je moet 12 jaar en ouder zijn
  • Je mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen (dus je kan ook andere verenigingen uit je dorp steunen)
  • Stemmen kan vanaf maandag 5 september tot en met 27 september via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Alvast dank voor alle support.

Tot slot wens ik alle teams van ODO een hele succesvolle, maar vooral sportieve en gezellige veldcompetitie.

Namens het ODO Bestuur

Laura van der Vaart
Penningmeester