Aloha, schrijf je in voor de maaltijd!

We gaan beginnen met een nieuw seizoen! De selectie speelt ook meteen de eerste officiële speeldag thuis tegen KZ Danaïden. En dat betekent een maaltijd. We gaan met ons hoofd naar Hawaï. Zo net na de vakantie nog even terug naar het vakantiegevoel.  We gaan koken met Hawaïaanse hapjes waar uiteraard de pokébowl niet mag ontbreken. Als voorgerecht een gazpacho en het wordt een kokosachtig toetje!

Schrijven jullie je in?
Vrijdag om 13:00 uur eindigt de inschrijving. Aangezien we alles zelf maken is het belangrijk dat er echt op tijd ingeschreven wordt (i.v.m. boodschappen en voorbereidingen die vrijdag al beginnen voor ons). Indien je vegetarisch wilt eten of andere wensen hebt, geeft het aan bij de inschrijving.

Ga snel naar de webshop om je in te schrijven.

Voor vragen of opmerkingen mail naar maaltijd of neem contact op met Sanneke (06-40911266).