Vanuit de Technische commissie

Wat is geweest

Opstart
De afgelopen 2 weken stonden in het teken van de opstart van het seizoen, met veel voorbereidingen, trainingen voor inmiddels al alle teams en oefenwedstrijden/deelname aan toernooien voor de meeste teams. Vervelend is dat het bij enkele teams niet goed is gegaan, voor niets naar Zoetermeer gereisd of ter elfder ure werd een toernooi geannuleerd voor enkele teams, et cetera. Daar is zeker ook bij ODO lang niet alles goed gegaan. Fijn dat er dan ook mensen zijn die spontaan iets organiseren waardoor er toch geoefend kan worden!

Selectie
Bij de selectie stijgt de spanning nu de definitieve keuzes voor ODO 1 en 2 gemaakt gaan worden; gisteren in Poortugaal werden pittige wedstrijden afgewerkt tegen RWA en Animo. Komende dinsdag oefent de selectie van ODO tegen Reeuwijk 1 en 2 (onder de hoede van Leon Posthumus en Frits van Manen). en komende zaterdag 10 September begint dan de competitie voor alle teams!

Een team minder
Bij de jeugd hebben we het besluit moeten nemen om ODO E5 terug te trekken uit de competitie. Door late wijzigingen kwamen enkele teams uit op 4 spelers, wat in theorie voldoende is maar in de praktijk niet werkt (vaak spelen alle E teams ongeveer gelijk, invallen is bijna niet mogelijk). De spelers zijn opnieuw ingedeeld en op de hoogte gesteld.

Wat gaat komen

Technische commissie
De organisatie van de Technische commissie gaat veranderen qua taakverdeling en verantwoordelijkheden. In de aanloop naar de ALV (Algemene Leden Vergadering) op 31 Oktober zal de TC de werkzaamheden opnieuw (en veel meer gestructureerd) inzichtelijk maken en de taken verdelen over meerdere personen, die dan ook als aanspreekpunt zullen fungeren. Na de ALV zal dan ook het voorzitterschap worden overgedragen aan Sabrina Verbarendse, die de vergaderingen zal leiden, en de TC werkzaamheden zal coördineren/aansturen. Ondergetekende blijft actief als TC lid in een ondersteunende rol.

Wedstrijdsecretariaten

  • Annabelle van Aalten is per direct de nieuwe Wedstrijd Secretaris voor pupillen E en F
  • Olga Slot is per 1 Oktober de nieuwe Wedstrijd Secretaris voor Aspiranten B, C en D pupillen
    Tot aan die tijd blijft Sabrina Verbarendse de WS, en zal zij Olga inwerken op deze functie
  • Pien van der Hoeven is per direct de Wedstrijd Secretaris voor de Senioren
  • Helen Vermeer zal als TC lid de wedstrijd secretariaten ondersteunen met wedstrijd/competitie gerelateerde zaken (zoals verplaatsingen etc.)

We zijn erg blij met deze actieve ouders die ons enorm (gaan) helpen in het reilen en zeilen van de vereniging! Heel veel succes toegewenst.

Zodra de nieuwe taakverdeling rond is zullen wij hierover meer berichten, evenals de totale bezetting van de Technische Commissie.

Namens de TC,

Rob van der Hak