Albatros E4 – ODO E4

En dan sta je ineens in Zwijndrecht, samen met alle E en F pupillen teams, coaches en ouders voor een toernooi! Best wel spannend voor iedereen. Heerlijk op tijd vertrokken (iets over 8 uur) . Albatros organiseert al jaren een toernooi, waarbij oefenen en plezier voorop staat. En dus uitslagen en wie er 1e, 2e of 3e wordt totaal niet belangrijk is. Vanuit ODO maken we graag de reis naar Zwijndrecht om aan dit superleuke, goed georganiseerde toernooi deel te nemen!

Voor de E4 hadden we vandaag Tessa erbij, die ook in de competitie bij ons team zal aansluiten. Voor haar (en mama Linda) was het helemaal spannend, het waren immers Tessa’s eerste wedstrijdjes! En wat heb je het goed gedaan Tessa! En ook de anderen gingen net als vorige week goed de wedstrijdjes in, en lieten zien dat ze al aardig kunnen rondspelen en verdedigen! Het was echt hartstikke leuk om te zien en we hebben zelfs ook gescoord! En we gaan natuurlijk goed oefenen op de trainingen om elke keer weer iets bij te leren. Komende zaterdag gaan we de echte competitie wedstrijd spelen, een uitwedstrijd in Waddinxveen (..) om 09.00 begint dat al dus alvast er aan denken om vrijdag avond op tijd naar bed te gaan! (dat doe ik dan ook).

Tot dinsdag op de training,

Rob