Fotoshoot en pasfoto wijzigen

Voor iedere wedstrijd controleert de scheidsrechter via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Ook als je profiel is afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

Dit is geen makkelijke klus wanneer een foto al enkele jaren oud is, vooral bij de jeugdteams! Zorg dus dat je er goed op staat!

Fotoshoot:
Omdat we representatieve foto’s en een eenduidige uitstraling als club belangrijk vinden, organiseren we op donderdag 1 september een fotoshoot voor alle leden, trainers, coaches en andere staf. Van 17:45 u tot 20:30 uur kan je voor de kantine een nieuwe portretfoto laten maken. Neem hiervoor je volledige wedstrijdtenue mee (rokje/broekje en ODO shirt).

Ook proberen we die avond zoveel mogelijk teamfoto’s te maken. Leuk als iedereen dus (op tijd) aanwezig is.

Wil je je pasfoto in de KNKV app wijzigen?
Dat kan t/m 9 september 2022. We zorgen dat de foto’s begin volgende week online staat. Hoe je jouw foto in de app wijzigt? Hier lees je de uitleg.

Lukt het niet er donderdag bij te zijn? Hierrr vind je het resultaat van de fotoshoot van september 2020.