ODO is op zoek naar jou!!

Onze mooie vereniging ‘draait’ op vrijwilligers. Vrijwilligers die in hun vrije tijd taken voor de vereniging op zich nemen. Je kan dan denken aan lid van het bestuur of één van de commissies (bijv. Technische Commissie, Activiteiten Commissie, Kantine Commissie etc.), maar ook bardiensten, training geven/coachen bij de jeugd teams en jeugdwedstrijden fluiten. Het belangrijkste is …..maakt niet uit wat je doet, als je maar wat doet!

Ook voor ODO wordt het jaarlijks een steeds groter puzzel om alle taken bemand te krijgen. We benaderen ouders van (jeugd-) leden, maar vooral doen wij een beroep op onze spelende leden. Het is dan ook mooi om te zien dat zowel spelende en oud spelers actief zijn bij diverse taken.

Voor het seizoen wat nu voor de deur staat zijn we nog steeds nadrukkelijk op zoek naar een aantal trainers/coaches en scheidsrechters, vooral bij onze jongere jeugd (F en E teams). Onder begeleiding van oudere, ervaren (oud)spelers kan je je gaan inzetten als trainer en/of scheidsrechter. Wij doen een dringend beroep op jou! Het wordt niet alleen gewaardeerd, maar zo kunnen wij ook de allerjongste korfballers met jouw ervaring en/of enthousiasme de korfbaltechnieken aanleren die jij zelf ook van jou trainer(s) hebt meegekregen!

Wat houdt het in?

Als trainer/coach help je mee training geven (het liefst 2x/week maar 1x per week is zeker bespreekbaar), en op zaterdag coach je samen met een ander het jeugdteam.

Als scheidsrechter doe je online een kennis ‘quiz’ en word je bij het beginnen met fluiten bijgestaan door een begeleider. Je wordt dan vooral ingezet bij de heel jonge jeugd.

Dus lijkt het je leuk om je in te zetten voor enthousiaste, jonge kinderen die het super vinden om trainen te krijgen van een jong ODO (selectie) lid. Dan zijn we op zoek naar jou!

Weet je al wat jij wilt doen voor ODO of heb je nog vragen? Wij komen graag met je in contact!

Namens de Technische commissie,

Rob van der Hak               06-13717049 ,  Sabrina Verbarendse        06-55817158, Helen Vermeer                 06-24912423

of stuur een e-mail naar TC@odomaasland.nl