Korfbalfit Zomerdagen

Na een succesvolle zomer- en wintereditie bij ODO zijn we blij om te delen dat we wederom de Zomerdagen organiseren. Dit keer op maandag 15 augustus bij Valto in De Lier en dinsdag 16 augustus bij Dijkvogels in Maasdijk.
Meedoen kan als je tussen de 8 en 16 jaar bent. De groepen worden ingedeeld op leeftijd. Ook dit jaar hebben we verschillende (jeugd)internationals, regionale toppers en ervaren trainers die komen helpen om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

De eerste dag in De Lier staat in het teken van ‘analytisch ontwikkelen’. Denk aan filmen van: je schot en wedstrijdjes. Samen met de trainer ga je kijken naar de videobeelden en je sterke- en je ontwikkelpunten bespreken. Met deze punten ga jij aan de slag en neem je natuurlijk mee naar het nieuwe korfbalseizoen!
De tweede dag in Maasdijk gaan we aan de slag met je ‘skills & schot’. Wat zijn jouw skills? In verschillende challenges ga jij ontdekken wat je allemaal kan. Tijdens de schotonderdelen ligt de focus op het vrijkomen en het verbeteren van je schot.
Doe jij ook dit keer weer mee?
Meer informatie & aanmelden: www.korfbalfit.com/zomerdagen
Hopelijk tot dan!
Met sportieve groet,
Team KorfbalFit