Heb je ook zo’n zin in het schoolkorfbaltoernooi?

Op donderdagmiddag 30 juni 2022 organiseert ODO voor de 48e keer het schoolkorfbaltoernooi! Een sportief en gezellig toernooi waarbij alle kinderen van de Maaslandse basisscholen worden uitgenodigd om samen met hun klasgenoten een aantal korfbalwedstrijden te spelen tegen teams van andere scholen. Het toernooi duurt van 16:30 tot ongeveer 19:00 uur en is voor kinderen van groep 3 t/m 8.

Ook voor kinderen die (nog) niet kunnen korfballen!
Plezier staat bij het schoolkorfbaltoernooi voorop. We maken er een feestje van, ook wanneer kinderen nog niet (goed) kunnen korfballen. Als voorbereiding op het schoolkorfbaltoernooi organiseren we korfbalclinics tijdens de gymlessen op school. Zo kunnen de kinderen alvast een beetje oefenen.

Inschrijven
Na de clinics delen we flyers uit met een inschrijfformulier. Die kunnen voor 18 juni op school worden ingeleverd bij de juf of meester. Digitaal aanmelden kan ook? Vul dan dit formulier in.

Meehelpen?
Het schoolkorfbaltoernooi is voor ODO een belangrijk evenement, voor de uitstraling in het dorp maar natuurlijk ook om kinderen en ouders te laten zien hoe leuk het is om te korfballen bij ODO. Tijdens het toernooi zijn er zo’n 40 teams en 8 velden, er worden in circa 10 rondes in totaal 80 wedstrijden gespeeld! Voor al die wedstrijden zijn er scheidsrechters nodig en voor alle teams een coach! Dus we kunnen alle hulp goed gebruiken.

Vind jij het leuk om donderdag 30 juni een team te coachen of een wedstrijd te fluiten? Schrijf je dan in!

Vragen?
Mail ze naar schoolkorfbal.