Game Over…

Laat de zon in je hart…! Wat hebben we een geweldig leuk kamp achter de rug. Moe maar voldaan zijn we vanmiddag huiswaarts gekeerd uit het Brabantse Alphen waar onze game zone zich bevond. Vrijdagavond na aankomst werd al snel duidelijk dat Hyacint en Monsi het internet hadden gehackt; als dat maar goed komt…

 

Bosspel – dropping – wandeltocht met games – zwemmen in het meer – bouw de mooiste toren van natuurlijk materiaal in het zand – katapulten – movie night met popcorn – stappen in 013 – s’mores eten bij het kampvuur – sportdag zonder regen – sportdag met regen – knutselhoek – bonte avond (wat een creativiteit bij ODO!) – ingezonden videoboodschap van YouTuber Furtjuh – stoelendans – feestje in de zaal – opruimen – eindspel in het bos – het internet is weer gefixed – allemaal winnaars!

Dank aan iedereen, groot en klein voor zijn/haar bijdrage aan dit kamp. Wat doet het goed om te zien hoe leuk de groten de kleintjes erbij betrekken, hoe de aanwezige ouders moeiteloos meedraaien en helpen waar het nodig is, hoe vele leden hebben bijgedragen door enthousiast een onderdeel te organiseren en hoe we er met elkaar een feestje van hebben gemaakt.
Heerlijke ongedwongen sfeer. Trots op ODO als vereniging. We hebben écht weer herinneringen gemaakt.

Moe? Nee, afgepeigerd ;o) Maar het was het allemaal waard.

We zijn uitgelogd….time to reload

Groetjes van de kampcrew
PS: more foto’s to come