Van het bestuur – Kampgangers weer thuis!

Zojuist een kampganger opgheaald bij het terrein van Boekestijn. Moe, maar vol met enthousiaste verhalen! Heel veel geluk gehad met het weer (zaterdag een stralende zonnige dag bij het zwemmeer) en natuurlijk ook een beetje regen, want dat hoort ook bij een kamp. De komende week zullen we ongetwijfeld nog meer verhalen horen. Namens het bestuur willen wij de hele kamporganisatie hartelijk bedanken!! Jullie enthousiasme maken zo’n weekend echt tot een succes! Dat begon al bij de kampgids met een spetterend thema, de sportdag, de Bonte Avond tot en met de aankomst bij Boekestijn. Veel kinderen zullen dit weekend nooit vergeten!

Even een ander punt over de komende wedstrijden in de laatste weken voor de zomervakantie: hou goed de agenda en de groepsapps in de gaten. De wedstrijden willen nog weleens verplaatst worden naar doordeweekse dagen in verband met onze feesten en met allerlei activiteiten bij andere verenigingen die ook soms op een andere datum willen spelen.

Zet ook zaterdag 25 juni in jullie agenda’s! Niet alleen het Smaak & Meer Beachkorfbaltoernooi vindt dan plaats, maar in de ochtend zijn er ook activiteiten voor de jongere kinderen. Tot ziens op de 25ste en waarschijnlijk ook deze week op Sport&Spel!