Heb jij ook lekker (mee)gegeten?

Ciao, ik zit op de bank, moe maar voldaan na een wederom geslaagde ODO-dag!

Italiaans gingen we deze keer. We hebben een hoop compliment gehad over het eten, de presentatie en de organisatie. Dit was ons doel. Heerlijk eten, vers bereid. Goede gesprekken en gezelligheid.

De nieuwe maaltijd groep, bestaande uit Jos, Dianne en ondergetekende, zijn er trots op dat we weer een verse, heerlijke maaltijd hebben mogen bereiden. Met hulp van Najlaa, Daniëlle en de bardienst met ODO 4, nogmaals bedankt allemaal!

Dit was de laaste klassieke maaltijd van dit seizoen. 18 juni is er geen georganiseerde maaltijd. Wel een lekkere verse soep, pizza wrap en/of warm broodje caprese. Gewoon te bestellen op die dag in de kantine.

Komende weken gaan wij ideeën op doen, om volgend seizoen weer lekkere maaltijden voor ons allemaal neer te zetten. Wij vinden het een feestje om te mogen doen. Heb je nog tips, ideeën of juist klachten? Ik ben altijd aanspreekbaar en sta open voor andere meningen. Wij willen dat het een feestje wordt voor ons allemaal!

Bedankt voor de gezelligheid en de goede gesprekken.

Tot snel!
Groetjes Sanneke