Van het bestuur – Italiaanse sferen en Pinksterkampspanning

Wat een mooie maaltijd hebben een aantal vrijwilligers weer klaargemaakt voor ons. Jos, Sanneke, Dianne, hartelijk bedankt! Dit ontsteeg weer eens eventjes onze door-de-weekse-woensdag-pasta-met-prutje-maaltijd…. En zelfs veel meer dan dat: echte restaurant-allure aan de Baanderheer!

Het zonnetje scheen, de sfeer was goed en dit vraagt zeker naar meer! Verder natuurlijk ook dank aan Najlaa, Daniëlle en ODO 4 voor de verdere ondersteuning.

En dan is het ook nog maar een paar nachtjes slapen voor het Pinksterkamp. De kampleiding heeft weer een fantastisch programma samengesteld. De themakleding wordt al uit de kast gepakt, de laatste tactieken uit de game-encyclopedie worden nog eens doorgenomen en er wordt natuurlijk al wat voorgeslapen om vrijdagavond fris en fruitig en vol gamestrijdlust naar Alphen te rijden in Brabant. Het bestuur wenst alle deelnemers (leden, kinderen, ouders, kampleiding) veel plezier toe!

Het bestuur