Van het bestuur: activiteiten en gezelligheid

Afgelopen zaterdag was het een gezellige ochtend, maar een hele rustige middag aan de Baanderheer. Alleen de D1 en ODO 3 speelde  thuis. Aanstaande zaterdag is er gelukkig meer reuring rond ons clubhuis. ODO 1 speelt thuis tegen de Weidevogels en de F-teams zijn team van de week. En wanneer de selectie thuis speelt, hoef je niet te koken en kan je genieten van een lekkere maaltijd bij ODO. Het thema is Italiaans dit keer! Leuk als je er bij bent!

En er staan meer gezellige activiteiten op de agenda:

Het zijn drukke tijden zo voor de zomervakantie, zorg er dus voor dat al deze gezelligheid bij ODO in ieder geval dikgedrukt in de agenda staat. Voor als die activiteiten en gezelligheid kunnen we natuurlijk heel goed extra handjes gebruiken. Dus vind je het leuk om een keertje of af en toe te helpen? Laat het ons weten!

Ook bij het maken de nieuwsbrief kunnen we nog wat ondersteuning gebruiken. Het samenstellen gaat grotendeels automatisch, maar met slechts 10 minuutjes extra liefde wordt het wekelijks een feestje in de mailbox van onze clubleden! Word jij een van onze redactieleden? Mail voor meer informatie of meld je aan!

Een hele goede week toegewenst!

Namens het bestuur,

Danielle Nicolaas-Kammeron