KV Vers: Actie van de maand

De veldcompetitie is inmiddels in volle gang. De kantine is weer open en dat betekent ook dat we de diverse KV VERS initiatieven voortzetten. In het kader van dit project zijn we op weg naar een gezondere sportomgeving. ODO is gekozen als een van de inspirerende modelkantines in Nederland, waarbij een verantwoord assortiment centraal staat en er aandacht is voor roken, alcohol en uitstraling en gastvrijheid van het clubhuis.

Actie van de maand

In de maand mei gaat de aandacht naar alternatieven voor alcohol. Met de slogan geen kater, glaasje water hebben we deze maand een aantal promoties om 18+ publiek te laten ervaren dat een alcoholvrij drankje na de wedstrijd net zo lekker en net zo gezellig is.

De gezonde sportkantine

“Het hoeft allemaal echt niet honderd procent gezond te zijn. We hebben nog steeds een frietje, een biertje en een frikandel, maar mensen krijgen nu meer keuze voor een gezonder alternatief. We willen vooral een gezellige en veilige omgeving bieden voor kinderen en sportende leden. Daar wordt tenslotte iedereen beter van.”, aldus Barbara Hanemaaijer – van Nierop.