Voorbereidingen komend seizoen

Voor 1 juni moet ODO al aan het KNKV (de korfbal bond) doorgeven met hoeveel teams en op welk niveau we in het nieuwe seizoen willen gaan spelen. De Technische commissie gaat samen met een aantal ODO leden aan de slag met de beoogde teamindelingen. In de afgelopen weken zijn er al gesprekken geweest met diverse spelers en ook ouders van jeugdspelers, en ook is er een informatie bijeenkomst geweest voor overgaande junioren.

Heb je/heeft U vragen of verzoeken voor het nieuwe seizoen?
We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk leden bij ons blijven korfballen, daar doen we het voor en nu alles weer mag en kan wordt het alleen maar leuker. Mocht je nu al vragen hebben over het nieuwe seizoen, of als je erover twijfelt of je nog wilt blijven spelen volgend jaar, stellen wij het op prijs
als je z.s.m. contact opneemt met de Technische commissie via e-mail tc ! Ook als je verzoeken hebt voor de nieuwe teamindelingen of andere zaken aan ons wilt melden waarvan je meent dat wij daar bij het maken van de indelingen rekening mee moeten houden, verzoeken wij je dat zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Wat we niet weten, kunnen we ook niet betrekken in onze overwegingen bij het maken van de indelingen.

Stoppen met korfballen. Ben je van plan om aan het einde van dit seizoen te stoppen met korfballen bij ODO, meldt dit dan z.s.m. schriftelijk bij het secretariaat. Dit gaat het eenvoudigst door een email te sturen aan: secretaris . Doe dit dan wel voor 1 juni a.s. ! Afmelden bij de leider, aanvoerder en/of Technische Commissie is in deze situatie niet voldoende! In geval van bedanken na genoemde datum worden de kosten die ODO op dat moment al gemaakt heeft in rekening gebracht. Dit betreft o.a. de kosten die ODO aan het KNKV moet afdragen.

Namens de technische commissie en ledenadministratie,

Rob van der Hak 0613717049

Jasper Moerman