ODO versterkt technische staf

De selectie van ODO wordt aankomend seizoen 2022-2023 gecoacht door Patrick Bezemer en nieuwkomers Kevin Barnhard én Thom Brandse.

Begin dit jaar maakten we al bekend dat Kevin Barnhard aan de technische staf werd toegevoegd en dat ODO na drie seizoenen afscheid neemt van hoofdtrainer Leon Posthumus. Met de bekendmaking dat Thom Brandse de overstap maakt van ZKV de Meervogels naar ODO, zijn we verheugd om te melden dat de technische staf van de selectie van ODO compleet is.

Oude bekenden en nieuwe gezichten
Oud DSC Eindhoven (hoofdklasse) coach Patrick Bezemer (45) was afgelopen twee seizoenen al coach van ODO 2 en ook in 2015-2017 actief als hoofdtrainer bij ODO. Nieuwkomer Kevin Barnhard (32) heeft onder meer bij KOAG en Valto gespeeld. Kevin heeft diverse jeugdteams op hoog niveau getraind en gecoacht bij Nieuwerkerk. Thom Brandse (27) heeft als speler de volledige jeugdopleiding bij KCC uit Capelle doorlopen, waarna hij op zijn 18e is gestopt met spelen om dedicated te gaan trainen/coachen. Thom begeleidt momenteel het 3e bij ZKV de Meervogels.

Rob van der Hak voorzitter Technische Commissie: “We zijn blij dat de technische staf compleet is. Een nieuw team met een sportief fanatisme om met elkaar te groeien. We kijken uit naar een prettige samenwerking.”