Frisse wind technische staf ODO selectie

Maasland 27 januari 2022 – De selectie van de Maaslandse korfbalvereniging ODO wordt aankomend seizoen 2022-2023 gecoacht door Patrick Bezemer en Kevin Barnhard. Remco Verbarendse blijft volgend seizoen invulling geven aan de medische staf als sportmedisch-verzorger.

Deze wijzigingen betekenen dat ODO eind van het seizoen afscheid neemt van Leon Posthumus.

‘Na drie bijzondere sportseizoenen te hebben genoten van Leons enthousiasme en gedrevenheid, is het tijd voor een frisse wind. We zijn Leon dankbaar voor zijn inzet. Hij heeft ook zonder het spelen van een volledige competitie de spelers weten te motiveren om, binnen de mogelijkheden, te blijven trainen.’ aldus voorzitter Technische Commissie Rob van der Hak.

Oude bekenden en nieuwe gezichten
Oud DSC Eindhoven (hoofdklasse) coach Patrick Bezemer (45) is voor ODO geen vreemde. Patrick was afgelopen twee seizoenen al coach van ODO 2 en ook in 2015-2017 actief als hoofdtrainer bij ODO. Nieuwkomer Kevin Barnhard (32) heeft onder meer bij KOAG gespeeld en is momenteel actief bij Valto in de Lier. Kevin heeft diverse jeugdteams op hoog niveau getraind en gecoacht bij Nieuwerkerk en heeft de ambitie zich te ontwikkelen als trainer/coach bij de senioren.

Het bestuur en de technische commissie van ODO verwacht de rest van de begeleidingsstaf, waaronder een nieuwe coach voor ODO 2, op korte termijn bekend te kunnen maken. Rob: ‘We kijken uit naar aankomend seizoen en hopen een succesvolle competitie zónder onderbrekingen te kunnen spelen!’