Avanti E1 – ODO E1 19-3

Avanti is een team wat ook al een stapje verder is: door goed vanaf de zijkant of achterkant van de paal ‘in te snijden’ komen ze goed onder de korf uit en zijn dan een prima aanspeelpunt voor de doorloopbal of een andere aanval. De truc voor de verdedigende partij is om op tijd te zien dat er ingesneden wordt en ervoor te blijven, zodat dat aanspeelpunt er niet komt….en dat lukte ons helaas niet, waardoor Avanti veel kansen kreeg en ook scherp in de afronding was. Wij speelden niet slecht, maar het passen was te vaak onder de maat (uitstappen, strak gooien, buitenkant) waardoor er veel balverlies was. Het rondspelen ging goed en er kwamen ook kansjes uit. Helaas waren we weer niet zo scherp. Al gauw stond er een fikse achterstand op het scorebord, en konden we pas bij 6-0 tegen scoren. Avanti liep steeds meer uit en dan wordt het ook wel moeilijk om er in te geloven. Uiteindelijk maar 3 gescoord en dat is eenvoudigweg te weinig. Complimenten aan jullie allemaal (ook Fleur M en Frederique, die weer prima meespeelden), je hebt er weer hard voor gewerkt! En er zaten zeker langere momenten bij waar jullie gewoon goed speelden! Op het veld krijgen we een iets lagere poule, hopelijk kunnen we dan weer eens winnen!

 

Rob