Van het bestuur

Afgelopen zaterdag de laatste wedstrijden in de vertrouwde Hofstede en andere zalen. Met taart voor alle teams en koffie/thee voor de ouders en medailles en bloemen voor sommige teams, werd dit toch wel vreemde korfbalseizoen afgesloten. En kunnen we ons (snel, dat wel) opmaken voor het veldseizoen. Er wordt deze week alweer op het veld getraind, en de komende 2 zaterdagen zullen er voor alle teams oefenwedstrijden zijn.

Op 23 April begint de competitie met thuiswedstrijden voor ODO 1 en 2 en maaltijden erna! De 2 weken erna ligt de competitie alweer stil (meivakantie) en daarna zal er t/m 18 Juni in competitieverband gespeeld worden. Het definitieve programma zal na 4 April gepubliceerd worden.

Ook zullen er naast de competitie wedstrijden weer activiteiten zijn, zoals het ODO kamp met maar liefst 130 deelnemers (Pinksterweekend), en het ODO Beach korfbal toernooi op Zaterdag 25 Juni en het Schoolkorfbal toernooi op Dinsdag 28 Juni. Ook zullen er weer activiteiten georganiseerd worden voor de jeugd. Noteer alvast de data en volg de OOD site voor meer informatie!

Een leuke periode in het vooruitzicht, met hopelijk ook lekker weer om op de zaterdagen de wedstrijden live te bekijken en te genieten van de gezelligheid op het terras bij de ODO kantine. Goed voor de (ver-) binding! De kantine commissie is al druk bezig met de bemensing voor de bardiensten op zaterdagen. Voor ODO is het belangrijk om ouders te betrekken bij alles waar de vereniging mee bezig is (en dat is best wel veul), en alle handjes en brains in welke vorm dan ook om alles te realiseren zijn meer dan welkom! Vul daarom gerust ook de enquête in die aan jullie is toegestuurd, en geef aan waar U ODO een handje wil/kan helpen!

Op een fijn veldseizoen!!

Namens het bestuur,

Rob van der Hak

De kampcrew heeft er zin in en ging dit weekend alvast op verkenning:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ODO Maasland (@odomaasland)