Afsluiting zaal competitie

Het zaalseizoen loopt bijna ten einde….Dit betekent dat de kampioenen zo langzamerhand bekend worden.

Officieel kunnen alleen de teams die wedstrijdkorfbal spelen (ODO 1 t/m 4, A1 en D1) kampioen worden (bij KNKV). In de breedtekorfbalcompetitie is voor dit seizoen besloten om geen officiële kampioenen aan te wijzen. De reden hiervoor is dat wedstrijden in de breedtesport bij afgelasting niet zijn ingehaald. Hierdoor kan het dus zijn dat het aantal gespeelde wedstrijden per team binnen een poule verschilt, met als gevolg dat het aanwijzen van een kampioen niet eerlijk zou zijn.

Daarom heeft ODO besloten om elk team taart te geven, om zo ook dit zaalseizoen op een leuke manier af te sluiten!

Op zaterdag 2 april spelen de meeste teams hun laatste wedstrijd. Op deze dag staat er taart klaar bij Sjee René, direct na de thuiswedstrijd of bij terugkomst van de uitwedstrijd! En voor de ouders van de jeugdteams staat er natuurlijk koffie/thee klaar.

Alvast veel plezier!

Wat betreft kampioenschappen:
Mocht een team toch bovenaan eindigen in de poule, wordt hun kampioenschap gewoon gevierd!

 

Namens de Technische Commissie,

Eline Scholtes

1 reactie

  1. Mieke Diependaal schreef:

    Leuk dat het voor álle teams toch gevierd wordt want ODO A3 wordt zaterdag a.s. ook “kampioen” wanneer zij om 17.00 een wedstrijd thuis spelen