ODO E1 – RWA E1 3 – 15

Vandaag tegen koploper RWA. Helaas kon Noelle-Sophie er niet bij zijn, en met een nog niet fitte Daantje maak je je vooraf zorgen of wij ons spelletje wel goed konden spelen en volhouden.

Eigenlijk speelden we zeker in het begin heel aardig. Er wordt goed en scherp verdedigd en aanvallend ging het goed. RWA speelt geen uitbraak korfbal en heeft al goed geoefend op het aangeven en nemen van een doorloopbal. Dat valt op zich zelf redelijk goed te verdedigen door ‘voor te stappen’ onder de korf. Kwestie van aanvoelen en durven. Helaas lukte dat niet echt bij ons waardoor RWA heel veel kansen kreeg met doorloopballen en daar ook uit scoorde. het verschil liep daardoor in de 2e helft behoorlijk op en wij konden daar aanvallend niet veel tegen in brengen. In de 2e helft speelden Frederique en Fleur M. allebei 10 minuten mee, en deden dat heel erg goed en netjes. Complimenten meiden!

 

Tot dinsdag op de training, hopelijk kunnen we dan ook compleet weer oefenen op spelsituaties!

Rob