Van het bestuur

Al 23 jaar is ODO verantwoordelijk voor de potgrondactie in maart. Een bijzondere actie: een prachtige samenwerking tussen sponsor en vereniging, een prachtige actie voor de inwoners van Maasland en goed voor de begroting van de vereniging. Afgelopen vrijdag en zaterdag was het weer tijd voor ons jaarlijkse potgrondfeest! Op vrijdag werden de speciaaltjes rondgebracht en op zaterdag de normale potgrondzakken. Het weer was fantastisch en onder een blauwe hemel werden alle zakken keurig afgeleverd in de voortuinen van de Maaslanders.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ODO Maasland (@odomaasland)

Het uitdelen van de zakken was weer een militaire operatie. Hier is heel veel voorbereiding aan vooraf gegaan. Het bestuur wil hierbij in het bijzonder dan ook het kernteam bedanken: Marlize van Nierop, Pien van der Hoeven, Thom van Waardenburg en Martijn van Vliet. Daarnaast willen we natuurlijk ook alle spelers, trainers, vaders van jeugdleden, ex-leden van ODO en alle anderen bedanken die zaterdag de zakken hebben gesjouwd en weken daarvoor de folders hebben rondgedeeld. Om ongeveer half twaalf waren alle zakken al geleverd en was het een gezellige boel in de kantine met broodjes en soep. Wat dat betreft is deze actie ook altijd weer een soort voorloper van de start van het veldseizoen als je iedereen in de zon op de houten banken zag zitten.

De eerste tellingen geven aan dat we weer een fantastische opbrengst hebben! Op naar het volgende jaar!

PS: Vergeet niet onze enquête in te vullen. We zijn erg benieuwd naar wat u/je nog kan betekenen voor onze vereniging! Iets doen voor ODO betekent: gezelligheid, voldoening om iets te kunnen doen en bouwen aan de basis voor een leuke en leerzame tijd voor je kind en jezelf.