update ODO KAMP 2022 -125 deelnemers!

We zijn erg blij dat in de afgelopen inschrijfperiode van 15 februari tot 15 maart 125 enthousiastelingen zich hebben ingeschreven! Inclusief nummer 100 én nummer 123. De inschrijving is inmiddels gesloten, maar mocht je toch nog mee willen? Stuur dan even een mailtje naar: kamp

Onder al deze deelnemers is gelukkig ook een voldoende groot aantal senioren en ouders, waarmee de verdere organisatie ook goed te doen zal zijn. In combinatie met het reeds geboekte kamphuis in fraaie omgeving in Noord-Brabant en de dubbeldekker bus zijn de belangrijkste basis ingrediënten daarmee al geregeld.

Nu gaan we verder met de invulling van de verschillende programma onderdelen en alles wat er nog meer bij komt kijken. Daarbij wordt de kring van mensen die meewerken aan organisatie ook steeds iets groter. We zijn in ieder geval blij om te kunnen melden dat Marjanneke Boode en Joyce Arkesteijn met een aantal andere ouders de zorg voor de jongste deelnemers op zich zullen nemen!

Verder zijn jullie natuurlijk allemaal benieuwd naar het kamphuis, de plaats en omgeving waar we naartoe gaan, het thema, de activiteiten die we gaan doen, de teams waar je in zit, wat we gaan eten en wat al niet meer. Dat is nu nog allemaal een verrassing, maar zullen we de komende periode wel steeds iets van bekend maken, dus: stay tuned!

Dit is het overzicht van alle deelnemers:

Zie hier (https://www.instagram.com/tv/B8lfNL4py3x/?igshid=1q9d4mmotxlfd) het opwarmertje wat we online hebben geplaatst. Naast een gave flashback van diverse kampen uit het verleden, geven we hierin ook een kleine tip weg over het thema! Kijk verder gerust ook hier (https://flic.kr/s/aHskcDMRnn) nog eens terug hoe gaaf het in 2015 was, om alvast in de stemming te komen! Dat wil je toch niet missen?

Wij hebben er veel zin in. We hopen jullie ook!

Het voorbereidingsteam: Barbara Hanemaaijer, Cynthia Suijker, Diana Eijgermans, Jaap van Vliet, Janny Ramakers, Marije van Dijk en Simon Hanemaaijer.

Voor vragen of opmerkingen, spreek ons gerust even aan! Of mail naar kamp