Van het bestuur

Deze bijdrage van het bestuur betreft voornamelijk onderwerpen die al in andere nieuwsberichten op de site staan, maar waar ik nog wel even de aandacht op wil vestigen. Er speelt genoeg bij ODO momenteel.

Potgrond: dringend helpers gezocht

Komende vrijdag en zaterdag zullen we met een grote groep ODO-ers (toch wel voornamelijk mannen ;o) zo’n 4.300 zakken potgrond, tuinaarde, schors en allerlei aanverwante producten bij vele mensen in Maasland en Maassluis thuis bezorgen. De organisatie van deze actie is in handen van een zeer ervaren groepje enthousiaste ODO-leden (waaronder ook vrouwen ;o) waardoor het al jaren als een geoliede machine loopt. Waar nog wel behoefte aan is, zijn helpende handen. Heb je zaterdagochtend een paar uurtjes tijd, dan zijn we daar erg mee geholpen. Omdat het een gewoon competitieweekend is, zijn er helaas ook leden verhinderd om te helpen vanwege hun wedstrijd. Hierbij dus de oproep aan alle sterke vaders, opa’s, ooms en broers.

ODO Pinksterkamp met de hele vereniging

Het lijkt er nu echt van te gaan komen! Veel leden, ouders, broertjes en zusjes hebben zich inmiddels ingeschreven, maar er is nog plek. Deelnemer 100 staat inmiddels iets leuks te wachten, maar ook voor deelnemer nummer 123 hebben we een leuke verrassing in petto tijdens het kamp. Lees hier meer over het kamp of ga meteen naar het inschrijfformulier.

Vragenlijst vrijwilligers ouders

Graag houden we een inventarisatie onder de ouders van alle ODO jeugdleden om de bereidheid voor diverse vrijwilligerstaken te peilen. Een vereniging kan alleen op vrijwilligers draaien en daar hebben we u als ouder ook bij nodig! Daarom deze vragenlijst, misschien kunt u ons al met een klein taakje helpen. Deze enquête houden wij periodiek, maar vanwege corona is dit inmiddels al weer enige tijd geleden. Met het veldseizoen in aantocht, willen we graag een beeld hebben van de bereidheid en mogelijkheden om te helpen bij alle noodzakelijke activiteiten.
Indien van toepassing, willen we vragen of beide ouders de lijst apart van elkaar invullen. Het kost maar een paar minuutjes. Alvast hartelijk dank voor de medewerking.
PS: als u de lijst afgelopen najaar op papier al heeft ingevuld, dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.

KNKV Magazine

Voor wie het leuk vindt om wat meer te lezen wat er binnen de korfbalsport en andere verenigingen gebeurt, is het KNKV Magazine een aanrader. De derde editie van dit seizoen verscheen kortgeleden. Veel leesplezier.

Hartelijke groet namens het bestuur,

Barbara Hanemaaijer – van Nierop