Word jij kampganger #100? Schrijf je snel in!

Deze week is je laatste kans om je in te schrijven voor het onvergetelijke (twee jaar uitgestelde) jubileumkamp voor de hele vereniging.

We hadden gehoopt dat minstens 80 ODO-leden en -supporters zouden meegaan, en dat aantal hebben we al ruimschoots bereikt! Het ziet ernaar uit dat we straks met ruim een derde van onze vereniging de Brabantse bossen onveilig gaan maken!

We hebben deelnemers uit alle lagen van onze mooie club: van dappere kangoeroes en F-es (en een paar ouders) tot A-tjes en senioren met wilde stap-plannen, plus een stel alumni en Vrienden van ODO die graag de gloriedagen willen herleven. We zorgen er natuurlijk voor dat er voor ál deze categorieën wat te beleven valt op kamp.

Maar… er is nog méér ruimte in het kamphuis!

Daarom hebben we besloten om een beloning uit te loven voor de 100e inschrijving. Volledige vrijstelling van corvee? Een speciale VIP-behandeling? Een wit-blauwe vrijstelling? Of een mooie teddybeer tegen de heimwee? Wat het precies wordt, houden we nog even geheim (en hangt natuurlijk af van de leeftijd van de winnaar).

Dus wacht niet tot je beste vriendje of vriendinnetje zich heeft ingeschreven, maar hak gewoon die knoop door!

De inschrijving is nog maar één weekje geopend.

Hieronder de inschrijvingen t/m 11/3. Sta jij er al bij?