ODO KAMP 2022 met de hele vereniging!

… loading next level…

Hoe gek kan het lopen. In 2019 zijn we gestart met de organisatie van een 5-jaarlijks ODO kamp met de hele vereniging. Na een animo peiling eind 2019 was de organisatie volop gestart en werd in maart 2020 de inschrijving gestart. Een grote groep ODO leden meldde zich al aan, maar moesten we de organisatie staken vanwege Corona… In voorjaar 2021 was het nog steeds niet mogelijk om een kamp met zo’n groot gezelschap te organiseren. Voor 2022 zijn de perspectieven inmiddels positiever gestemd, al blijft er nog steeds wel een voorbehoud. We hebben echter dus besloten om er weer vol voor te gaan!

Van vrijdag einde middag 3 juni tot maandagmiddag 6 juni zullen we dit jaar dus hopelijk daadwerkelijk verblijven in een gaaf kamphuis ergens in een mooie groene omgeving in Noord-Brabant. Deze accommodatie hadden we voor 2020 al kunnen vastleggen én kunnen doorschuiven naar 2022. Met een capaciteit van 80 tot 150 slaapplaatsen zijn we ook nog eens flexibel. We gaan voor ‘hoe meer, hoe gezelliger!’, maar zijn daarbij nog wel afhankelijk van de daadwerkelijke animo bij senioren en ouders.

Ben jij op de een of andere manier verbonden met ODO, dan kun je jezelf gaan opgeven. We denken daarbij net als de voorgaande edities echt aan iedereen die zich betrokken voelt bij ODO! Je hoeft dus niet per se spelend lid te zijn om mee te gaan. O.a. ook ouders en aanhang zijn van harte welkom om mee te gaan. Schroom niet!

De inschrijving is vanaf nu geopend. Wees er snel bij en trommel iedereen in je omgeving op om ook mee te gaan!

Hoe eerder voor de organisatie duidelijk is wie allemaal mee gaat, hoe makkelijker! Na een maand inschrijftijd, zal de inschrijving op 15 maart sluiten, zodat we tijdig met de juiste aantallen deelnemers de gehele invulling van het kamp verder kunnen gaan vormgeven. Uitgebreide informatie zal regelmatig te vinden zijn op de website en in de nieuwsbrief.

Wat? Kamp voor de GEHELE vereniging
Wanneer? Pinksterweekend 2022 (3 t/m 6 juni)
Wie? Iedereen die zich betrokken voelt bij ODO.
Kosten? €80,- pp (schatting op basis van voorgaande jaren; voor gezinnen komt er een kortingsregeling)

Hier het opwarmertje wat we recent online hebben geplaatst.

Naast een gave flashback van diverse kampen uit het verleden, geven we hierin ook een kleine tip weg over het thema! Kijk verder gerust ook hier nog eens terug hoe gaaf het in 2015 was, om alvast in de stemming te komen! Dat wil je toch niet missen?

Wij hebben er nu al veel zin in. We hopen jullie ook!

Het huidige voorbereidingsteam: Barbara Hanemaaijer, Cynthia Suijker, Diana Eijgermans, Jaap van Vliet, Janny Ramakers, Marije van Dijk en Simon Hanemaaijer.
n.b. exacte hernieuwde samenstelling van kampleiding wordt momenteel aan gewerkt.

Voor vragen of opmerkingen, spreek ons gerust even aan! Of mail naar kamp