Van het bestuur: Lentekriebels

Wat was het genieten, voor de verandering weer eens een heerlijk zonnig weekend! De strak blauwe lucht en fluitende vogels waren voor velen van ons aanleiding om een flinke wandeling te maken, de ramen te lappen of lekker de (moes)tuin in te gaan voor de eerste klusjes. Behalve wat snoeien, blad opruimen en het terras aanvegen zijn deze zonnige dagen ook een goed moment om te inventariseren welke borders opgehoogd moeten worden en/of welke bloempotten opnieuw moeten worden gevuld. Nog potgrond, tuinaarde, schors nodig? Je kunt het met onze jaarlijkse potgrondactie snel en gemakkelijk bestellen via de webshop van ODO, en het wordt gratis bij je thuisgebracht!

Dit zonnige weekend was ook de aftrap van de voorjaarsvakantie. Daardoor maar weinig wedstrijden op de agenda, zowel voor afgelopen, als aankomend weekend. Zaterdag speelden de D2 en de E1, beiden uit tegen Fortuna/Delta Logistiek. Het is altijd spannend in Delft, en na een sportieve strijd nam de E1 zaterdag 1 punt mee naar Maasland. Rob schreef er een leuk wedstrijdverslag over.

Aankomend weekend is het een nieuwe ronde met nieuwe kansen, want dan spelen de A3 en E4 tegen Fortuna. Go get them! Om vervolgens zaterdag 12 maart weer te kunnen genieten van een vol programma en de gezelligheid in de Hofstede. Ook het eerste speelt dan thuis. Zij gaan hun best doen om onder aanmoediging van de D teams de overwinning binnen te slepen!

Maar er wordt meer gekorfbald tijdens de vakantie. Op een enkele uitzondering daargelaten, gaan alle trainingen gewoon door. En op 2 en 3 maart organiseert Korfbalfit – bekend van Laurens Verbaan en vele toppers uit de Korfbal League – speciale Winterdagen in de Hofstede waar ook veel jeugdspelers van ODO aan deelnemen, heel veel plezier!

En er staat nog veel meer leuks op de agenda, bijvoorbeeld het ODO kamp. Ter gelegenheid van ons 70-jarig bestaan (in 2020) dit keer met de hele vereniging! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd dus vergeet je vooral niet aan te melden, dit wil je niet missen! Hoe eerder voor de organisatie duidelijk is wie allemaal mee gaat, hoe beter ze voor iedereen wat leuks kunnen organiseren! De inschrijving sluit op 15 maart!