Fortuna/Delta Logistiek E1 – ODO E1 11-11

Wat een uitslag. 22 doelpunten in 1 pupillen wedstrijd…..

We begonnen zonder Anne (wintersport) en met Feline. De wedstrijden tegen Fortuna zijn eigenlijk altijd wel heel erg leuk. Ik was vooral benieuwd of het intensievere trainen nu ook zou leiden tot wat meer conditie tijdens de wedstrijd. Eerder konden we ons spel, wat behoorlijk veel kracht kost, maximaal een halve wedstrijd volhouden. Nu, we gaan vooruit!

Al snel leidden we de dans met een 0-4 voorsprong, je kon zien dat Fortuna zich niet echt raad wist met de druk die we uitoefenden. Na het terugveroveren van de bal wisten we snel en goed rond te spelen en de kansen ook af te maken. Via 1-4 liepen we uit naar een zeer ruime voorsprong van 2-8 en zelfs 4-11. Na de rust hielden jullie nog goed vol. Maar na 30 minuten raakten de batterijen een beetje op, rook Fortuna hun kans, zorgde dat er weer voor dat jullie nerveus werden en werd het een bloedstollend spannende wedstrijd tot aan het eind, waar Fortuna op gelijke hoogte kwam , 11-11….. En je hoopt natuurlijk dat een doelpunt tegen in de laatste seconde uitblijft. Gelukkig was dat ook zo. Coach ODO toch wel blij en tevreden, coaches Fortuna geven jullie de complimenten voor jullie spel, en jullie…stonden er met een beteuterd gezicht bij. Jullie hadden immers niet gewonnen? En natuurlijk mag je zo een voorsprong eigenlijk niet meer weggeven, maar jullie hebben je echter helemaal leeg gestreden met zeer goed spel. Daar mag je trots op zijn!! Het smaakt naar meer en dat komt vanzelf als jullie nog sterker worden!!