Van het bestuur

A.s. dinsdag 15 februari horen we op de persconferentie hopelijk weer wat beter nieuws. Geen restricties meer op hoeveel zaalbezoek en misschien zal ook de anderhalve meter afstand-regel niet meer nodig zijn. Ondertussen zijn wel veel spelende leden en ouders besmet met wel of geen ziekteverschijnselen en zijn een aantal wedstrijden daardoor niet doorgegaan. Ook nu weer: heb geduld, het normale wedstrijdritme zal terugkomen! Hou de website deze week dus weer even in de gaten.

Nog even iets serieus. Na alle nieuwsberichten en getuigenissen over ongewenste intimiteiten bij de televisie, op het werk, op school en universiteit en in de sportwereld, willen wij jullie nog opmerkzaam maken op het bestaan van onze twee vertrouwenspersonen van onze vereniging. Jullie kunnen via deze link Karin en Sven bereiken. Al wat besproken wordt, zal vertrouwelijk behandeld worden.

Ondertussen heeft onze scheidsrechter-coördinator Janny Ramakers iedere scheidsrechter uit de juniorenploeg, de jonge seniorenploeg en andere gegadigden een nieuwe fluit gegeven. Lees haar inspirerende les over hoe je moet fluiten tijdens de wedstrijd en je kan zo ook meespelen bij de Maaslandse Harmonie!

En dan valt er, tijdens het schrijven van dit stuk, ook nog een leuk kaartje door de bus: de uitnodiging voor het kamp. Twee keer uitgesteld en nu in de herkansing op 3 t/m 6 juni dit jaar. We hebben er nu al zin in!