Van het bestuur: kerstactie, communicatie en kamp

Komende zaterdag de laatste zaterdag waarop wedstijden gespeeld worden dit jaar. We kunnen het bijna een winterstop noemen, want pas op 15 januari gaan we dan weer verder. Hoe het er dan uitziet voor de wedstrijdsport (ODO 1, 2, 3, 4, A1, D1) zullen we tegen die tijd wel weten. De andere teams spelen momenteel zoveel mogelijk hun wedstrijden voor 17 uur, wat met een beetje puzzelen en schuiven meestal aardig lijkt te lukken.

Sinterklaas is inmiddels al weer even het land uit, dus kunnen we ons helemaal in de kerstsfeer gaan dompelen. Gezellig zijn altijd al die lichtjes in en vooral buiten de huizen. Dat lijkt de afgelopen jaren alleen maar meer te zijn geworden. Ik denk dat veel mensen behoefte hebben aan gezellige lichtjes in deze soms donkere en lastige tijd. Naast lichtjes brengt lekker eten vaak gezelligheid met zich mee. Juist daar proberen we met ODO op in te steken. In dit nieuwsbericht de laatste stand van zaken omtrent de kerstactie. Als je er zelf niet van houdt, dan is het nog steeds een leuk en lekker geschenk om weg te geven. Misschien wel aan die eenzame buurvrouw om de hoek, of aan je vrienden die je dit jaar minder hebt kunnen zien dan normaal. Nu aan de Oud Papier Actie van ODO en MVV een einde is gekomen, hebben we de opbrengst van dit soort acties des te meer nodig! Bestellen kan sowieso nog t/m komende woensdag in de webshop.

Alvast een korte aankondiging: binnenkort zal een link naar een korte vragenlijst gedeeld worden met ouders en leden, waarmee we e.e.a. willen inventariseren omtrent de informatievoorziening vanuit ODO. Het zou fijn zijn als iedereen even 3 minuten vrijmaakt om dit in te vullen.

Laatste puntje van vandaag is het kamp. Graag verwijs ik jullie nog even naar dit bericht. We hopen van 3-6 juni 2022 toch echt met elkaar op kamp te mogen, maar de tijd zal het leren… Deze week zijn de meeste senioren gevraagd of zij een rol kunnen spelen in de kampleiding of het organiseren van een onderdeel. Dan kunnen we voorzichtig de organisatie weer op poten gaan zetten. Wordt vervolgd en zet alvast een kruis in je agenda van 3-6 juni. Leuk als we met zoveel mogelijk leden (en aanhang) op kamp zouden kunnen!

ODO D1 speelde goed maar verloor wel met 6-9 van TOP D1