ODO kamp 2022 met de hele vereniging!?

In 2020 zou het weer gaan gebeuren, na o.a. 2010 en 2015 traditiegetrouw een heus kamp met de hele vereniging. Toen kwam corona, het kamp  en de rest is geschiedenis. Ook in 2021 was er nog geen mogelijkheid om te gaan. Zoals het er nu inmiddels naar uit ziet, moet het in 2022 dan wel mogelijk gaan zijn.

Van vrijdag 3 juni einde middag tot maandagmiddag 6 juni verblijven we in een gaaf kamphuis ergens in een mooie groene omgeving in Noord-Brabant. De accommodatie die we voor 2020 konden vastleggen, hebben we door kunnen schuiven. Met een capaciteit van 80 tot 150 personen, dus we zijn nog enigszins flexibel.

Kijk gerust de gave foto’s van 2015 terug, om alvast in de stemming te komen! Dat wil je toch niet missen?

Het liefst gaan we met de gehele vereniging, maar dat hangt nog wel af van de animo bij senioren, ouders en aanhang, want er is ook behoorlijk wat organisatie te doen wat we voldoende moeten kunnen verdelen. Eind dit jaar zullen we dan ook een wat uitgebreidere animo check doen binnen de senioren, ouders en aanhang.

Voor nu willen we graag:

  1. Vragen of iedereen een kruis in zijn agenda wil zetten van 3 tm 6 juni en met grote letters ‘ODO kamp 2022’. Met iedereen bedoelen we alle jeugd, alle senioren, alle aanhang en alle ouders die dit niet willen missen! Vorige edities waren ook altijd een mooie bonte mix van personen.
  2. Ben je senior, ouder of aanhang en weet je nu al dat je hoogstwaarschijnlijk mee wilt gaan? Laat het graag even weten! Trek me even aan m’n jas bij ODO of geef even een seintje!
  3. Het eerste denkwerk voor de organisatie gaan starten. We hebben al een groepje mensen verzameld die dit willen opstarten, niet zeggende dat dit ook daadwerkelijk de leiding wordt. Voor nu is het vooral brainstormen en plannen maken. Langzaam zal dit overgaan in formeren van kampleiding die alle facetten in huis heeft (leiding, leiding allerjongste, kookstaf, leiding van diverse activiteiten, etc). Wil je graag meedenken en helpen? Trek me even aan m’n jas bij ODO of geef even een seintje!

Wij hebben er nu al veel zin in. We hopen jullie ook!

Simon Hanemaaijer

kamp

06.1015.7091