Van het bestuur

Update: er is een trainingsschema!


Wat had ik vandaag graag gemeld dat we weer kunnen gaan trainen. Helaas is die puzzel nog niet rond. Het is een enorme uitdaging om alle teams voor 17.00 te laten trainen op een moment waarop zaal, trainers en spelers allemaal beschikbaar zijn. Overdag is alleen de Hofstede beschikbaar voor trainingen omdat de Lentiz sporthal dan gebruikt wordt voor eigen leerlingen. De TC doet zijn uiterste best om alles rond te krijgen en zij zal hierover berichten zodra dat kan. De A1 gaat deze week als proef ‘s ochtends om 6.00 (!) trainen. Wat een positiviteit en wat een bikkels.

Gelukkig zijn er nog meer positieve berichten. Afgelopen zaterdag hebben alle jeugdteams hun wedstrijden kunnen spelen. Aankomende zaterdag zal dit wederom het geval zijn en zelfs ODO 3 en 4 kunnen hun wedstrijden voor 17.00 afronden. Omdat het zo jammer is dat we zonder publiek moeten spelen, hebben we zaterdag proefgedraaid met een livestream vanuit de Hofstede. We hebben vele enthousiaste reacties gehoord hierover, maar zoals met alles, moeten we nog e.e.a. finetunen vooral ten aanzien van geluid, positie en beeld. We gaan hier mee aan de slag. Voor diegenen die aanstaande zaterdag willen meekijken hierbij de link: https://www.youtube.com/user/odomaasland
Sinterklaas is nog maar net achter de rug en ODO is alweer gestart met de kerstactie. Na het grote succes van vorig jaar, wilden we heel graag een vervolg op deze leuke actie. Het team is weer enthousiast aan de slag gegaan en de eerste bestellingen zijn alweer binnen. Wacht niet met bestellen als je graag een kerststol of kerstkrans thuis bezorgd wil krijgen voor de kerstdagen. Ook leuk om cadeau te geven trouwens.
Tot slot wil ik nog even melden dat alle contributienota’s voor dit seizoen afgelopen week via de email verzonden zijn. Check vooral de inbox (of de spam) of de nota bezorgd is. ODO dankt iedereen alvast hartelijk voor de betaling.

Namens het bestuur,
Laura van der Vaart
Penningmeester