Update coronamaatregelen voorlopig besluit

De Rijksoverheid maakte vrijdagavond bekend dat er in ieder geval tot 19 december 2021 niet na 17.00 uur gesport mag worden. Daaropvolgend heeft het KNKV gekeken hoe het z’n leden zoveel mogelijk mogelijkheden kan bieden om te kunnen blijven sporten.

Lees in dit artikel de door het KNKV opgestelde regeling: https://www.knkv.nl/voortgang-zaalcompetitie-2021-2022/

Voor ODO houdt dat het volgende in voor in ieder geval aankomende zaterdag:

Alleen geldig voor 4 december*

  • Kangoeroes trainen gewoon om 09.30 uur in de sporthal
  • Alle wedstrijden van de breedtesport gaan thuis en uit gewoon door als de wedstrijd voor 17 uur klaar is.
  • Voor komende zaterdag waren er thuis geen breedtesport wedstrijden na 17.00 uur gepland, dus we hoeven niets te verplaatsen.
  • Er was een breedtesport uitwedstrijd van de D2, die na 17.00 uur klaar zou zijn, maar deze is al verplaatst naar de ochtend (in een andere sporthal).
  • De competitie voor wedstrijdsport is afgebroken, wedstrijden mogen wel doorgaan als oefenwedstrijd.
  • ODO kiest er voor aankomende zaterdag voor om de thuiswedstrijden voor de wedstrijdsport door te laten gaan als oefenwedstrijd. Dit betreft alleen de A1 en er zal gekeken worden of we de wedstrijd nog iets naar voren kunnen halen.
  • Doorgang uitwedstrijden voor de wedstrijdsport is afhankelijk van de tegenstander.
    Voor ODO 1 en 2 zijn we in contact met Phoenix en de coaches over de mogelijkheden. En er wordt contact gezocht met Pernix voor de D1 die ook wedstrijdklasse spelen.

Contact met de tegenstanders over het wel of niet doorgaan van de (oefen)wedstrijd en aanvangstijd verloopt via de wedstrijdsecretarissen, zij communiceren met de coaches die op hun beurt de teams zullen informeren.

Verder zijn wij aan het oriënteren hoe verder te gaan met de trainingen. Voor de senioren en junioren gaat het lastig worden om doordeweeks een training plaats te laten vinden die voor 17.00 uur afgelopen is. Voor de aspiranten en pupillen is hopelijk meer mogelijk. Hier hopen wij aan het eind van het weekend een update over te geven. Update 6 dec: er is een trainingsschema. 

Bij vragen en of opmerkingen m.b.t. de bovengemelde zaken kun je terecht bij de Technische Commissie.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en hoe de komende weken gaan verlopen.

Bedankt,

De TC

O ja, de bootcamp gaat door deze winter en is komende periode op donderdag 16:00 uur…

ODO Bootcamp gaat door! – #lekkerfris