Van buiten naar binnen + ALV + Kerst + Kamp

Als je dit leest, zijn de laatste buitenwedstrijden gespeeld. Afgelopen zaterdag mochten 7 ODO teams nog de spreekwoordelijke wei betreden, waarvan alleen ODO 1 en 2 een uitwedstrijd speelden in Den Haag. ODO D2 en B1 streden voor het kampioenschap. Of dat gelukt is, kan ik alleen maar hopen op het moment van schrijven van dit stukje. Met het verzetten van de klok gaan we ook meteen de zaal weer opzoeken. De trainingstijden zullen inmiddels wel gepubliceerd zijn. Naar wat ik begreep, was het best wel weer een puzzel. Succes de komende weken met binnen trainen en de oefenwedstrijden. De competitie gaat eind november (hopelijk) van start.

Afgelopen maandag was de ALV die werd voorgezeten door Erik i.p.v. Marjan, die een paar dagen eerder een nieuwe heup had gekregen. We hopen op een voorspoedig herstel voor onze voorzitter. De opkomst vanuit de leden was redelijk te noemen. Naast aandacht voor de algemene punten, commissiebezetting en financiën heeft Kees een presentatie gegeven over sponsoring bij ODO. Specifiek lichtte hij daarbij het onderwerp ODO gezond toe, als pijler voor het sponsorbeleid. We zijn op zoek naar een paar leden of ouders die de sponsorcommissie  nieuw leven in willen blazen. Diverse functies zijn denkbaar; echt niet elk commissielid hoeft bedrijven te benaderen, als je dat niet ziet zitten. Hopelijk begrijpt een ieder het belang van een gezonde financiële situatie van onze vereniging waar sponsoring uiteraard een onderdeel van uitmaakt. Als slot van de vergadering werden de bedankjes aan de ‘stoppende’ vrijwilligers uitgereikt, alsmede de aanmoedigings-uitschieters die dit jaar zeer verdiend voor Jasper Moerman (ledenadministratie), Sanneke Gorissen (kc en KV VERS) en Roald Arkesteijn (kangoeroes) waren.

Ik wil ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om de kerstactie bij u aan te kondigen. Lees hier meer info daarover. Voor nu alvast: mocht u bedrijven weten die het leuk vinden om hun personeel te verrassen met een lekkere kerstkrans of stol en daarmee ODO steunen, neem dan even contact op via kerstactie.

Een andere aankondiging is die voor het ODO pinksterkamp. Het lijkt nog ver weg, maar agenda’s lopen soms sneller vol dan je denkt. Zie hier het bericht daarover. Gaan jullie allemaal mee?!
Ook kampleiding is nog hard nodig; vind je het leuk om een onderdeel mee te helpen organiseren, meld je dan aan!