Rustig weekend (B-, C- en D-nieuws)

Terwijl de meeste teams genoten van de herfstvakantie waren er 2 wedstrijden. ODO D1 speelde een inhaalwedstrijd tegen Fortuna D1. Die laatste ploeg kon kampioen worden, maar tot in de tweede helft stond ODO zelfs met 3-6 voor. Daarna speelde ODO niet veel slechter maar de ballen gingen aan de verkeerde rand van de korf vallen en daardoor won Fortuna met 8-6. Gelijkspel was eerlijker geweest, maar prima om te zien dat Fortuna kampioen werd. De B2 speelde een thuiswedstrijd en na een leuke pot werd het daar ook 8-6. Gelukkig speelde de B2 wel thuis, dus de punten bleven in Maasland.

Komend weekeinde voor de B, C en D weer twee wedstrijden. En wel twee kampioenswedstrijden. Van de B1 tegen ONDO (vorige keer verloren door ODO) en tegen Excelsior uit Delft gaat onze D2 aantreden. Dus komt dat zien!

groetjes, Erik en Jakomijn

 

7126 ODO B1 – ONDO (G) B2 Aanvang 10:45
Coach Erik, Michiel Aanwezig 10:15
Heren Gian, Sam S, Sven P, Tim D Scheidsrechter Mark Z
Dames Dana E, Dieke V, Madeleine, Nina Veld 1K40
Reserves Maarten, Sanne R
Opmerking veld 1
4187 ODO D2 – Excelsior (D) D2 Aanvang 10:30
Coach Diana, Marieke H Aanwezig 10:00
Heren Benjamin, Thijmen, Tjerk, Youp Scheidsrechter Jelle
Dames Emma, Feline, Ilse van de K, Lieke, Sofie Veld 2a1K40
Opmerking veld 2

ODO D1 verloor zaterdag van kampioen Fortuna D1. Deze foto werd gemaakt na het thuisduel.