Van het bestuur

De herfstvakantie is al weer achter de rug. Een aantal wedstrijden moeten nog gespeeld worden, maar voor veel teams is er nu even niets tot de zaalperiode weer start. Morgenavond om 20.00 uur is de Algemene Ledenvergadering weer in de Baanderheer. Alle leden en ouders van leden zijn van harte welkom. Altijd al een beetje nieuwsgierig geweest om eens wat meer te weten te komen over de financiën van de vereniging en bestuursbeslissingen rondom korfbal en de kantine? Kom dan naar onze ALV!

Maandag 25 oktober is het voor Rabobank-leden de laatste dag om ook nog te stemmen voor ODO via Rabobank clubsupport. ODO kan jullie steun goed gebruiken!

En dan natuurlijk de herfstactiviteit georganiseerd door de ActiviteitenCommissie. Voor de Kangoeroes, F, E en D’s werden de teamsborden beschilderd die elke zaterdag in de zaal weer mooi worden opgehangen om elk ODO-team aan te moedigen. De A, B en C-ers zijn allen naar een loods aan de Burgerwerg van Welvreugd gefietst waar een heuse lasergamewedstijd werd gevoerd tussen het Welvreugdmaterieel. Ongeveer 70 kinderen deden deze middag/avond mee en we kunnen terugkijken op een mooie herfstactiviteit (klik hier voor de foto’s en filmpjes)!