Mooie zaterdag (D-, C- en B-nieuws)

Hi,

Afgelopen zaterdag was een mooie zaterdag. Het weer was mooi. De resultaten waren mooi. Het eten was mooi (lekker). De D3 verloor nipt van de kampioen Nexus. Jammer, maar een goede competitie gedraaid met een (gedeelde) tweede plek. De D2 is kampioen geworden, uit in Maassluis werd er wederom gewonnnen, met 5-7 deze keer.  Nog een wedstrijdje knallen voor de D2, maar kampioen zijn ze. Dan de D1, daar konden we echt geen ploeg op de been brengen die voldeed aan de regels van het wedstrijdkorfbal. We balen daar heel erg van, zeker omdat Fortuna kampioen kon worden. Echt balen, we hopen op de 30ste de wedstrijd alsnog te spelen,  maar juist bij de D1 ligt dit in de handen van de bond. De C2 was al eerder deze week aan de beurt, en een goede progressie want afgelopen maandag werd de eerste punt binnengehaald. Voor ons relatief jonge C2 toch een goede prestatie. De C1 wist na een 1-4 achterstand met 6-5 te winnen. Dat is sowieso al heel erg knap. De C1 eindigt op een keurige 2de plek waar wellicht nog wel iets meer ingezeten had. De B2 speelt komende zaterdag nog een keertje tegen KVS, maar de tweede plek is al zeker. De kampioen is uit beeld en de 2de plaats kan ons 2de B2 niet meer ontgaan. Gisteren werd er in een leuke wedstrijd ruim gewonnen bij en van Nikantes B1. Leuk. En tenslotte mijn eigen team, de B1. Tegen de verwachtingen in maar na een hele goede wedstrijd, eigenlijk de eerste echte goede pot van begin tot einde, werd bij Avanti gewonnen. Hierdoor is Avanti (nog) geen kampioen en ODO (al) gedeeld kampioen. ODO speelt op 30/10 nog tegen ONDO. Die staan laag op de ranglijst, maar zijn wel de ploeg waar ODO ruim van verloor. Maar een hele trotse coach schrijft dit stukje over de B1.

 

Komende week maar een wedstrijd, de B2. De week erna zijn er nog wat meer wedstrijden. En D1, hou app-groep in de gaten.

 

Erik en Jakomijn

Wedstrijdprogramma zaterdag 23 oktober
6268 ODO B2 – KVS/Maritiem B3 Aanvang 11:00
Coach Nathan, Aron Z Aanwezig 10:15
Heren Jonatan, Maarten Scheidsrechter Wouter L
Dames Eva S, Florine, Nienke, Nikki S, Ruth P, Sanne R Veld 1K40
Reserves Dieke V, Tim D